Tragedie la Saveni - A murit intoxicat in canalizare!

O persoana si-a pierdut viata, iar altele doua au fost transportate la spital, dupa ce au intrat sa desfunde canalizarea unui bloc. Din primele date, se pare ca doar unul dintre muncitori a intrat in canalizare, iar cand i s-a facut rau, a cerut ajutorul colegilor.

Doi dintre acestia au intrat si ei pentru a-i da o mana de ajutor, insa si ei au cazut ca secerati. Speriat, un alt coleg a cerut ajutorul pompierilor si ambulantei.

Un echipaj al Garzii de Interventie Saveni a intervenit imediat pentru scoaterea celor trei din canalizarea in care au ramas captivi, scrie Jurnalul de Botosani.

La fata locului au ajuns imediat doua ambulante, una de la Saveni si una de la Botosani, fiind preluati doar doi dintre muncitori, cel de-al treilea fiind decedat.

"Unul dintre ei a intrat sa curete o canalizare si i s-a facut rau. Au intrat si ceilalti doi ca sa il ajute. Primul a murit, iar ceilalti doi sunt in stare comatoasa. Unul dintre cei doi care au supravietuit a intrat in stop cardio-respirator si l-am resuscitat pentru a-l readuce la viata. Starea lor este grava", a precizat Liliana Mateciuc, medic in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani, pentru Jurnalul de Botosani.

Cel care a murit era persoana fizica autorizata sa execute astfel de lucrari, iar ceilalti doi barbati, se pare, ar fi angajati ai Primariei Saveni.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat. Ei urmeaza sa il identifice pe patronul celor trei muncitori pentru a vedea daca acestia lucrau cu acte in regula.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
130

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
260

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
62

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...