Tragedie intr-o familie din comuna Roma! Un bărbat s-a înecat la pescuit! FOTO

Tragedie intr-o familie din comuna Roma! Un bărbat s-a înecat la pescuit! FOTO
Partidă de pescuit sfârşită tragic pentru un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Roma. Acesta a murit înecat, duminică seara, într-un iaz din localitate.

Ioan A., împreună cu un prieten, a mers duminică la pescuit, iar după câteva zeci de minute petrecute pe baltă, acesta s-a dezbrăcat şi s-a aruncat în apă, vrând să se răcorească.

A înnotat câţiva metri, după care a început să dea din mâini şi a dispărut sub apă, fără a mai ieşi la suprafaţă.

Din câte se pare, acesta era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Amicul care îl însoţea a sunat la 112, un echipaj al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă deplasându-se la faţa locului.



Pompierii au început căuturile cu o barcă, iar după circa 10 metri au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului, aproape de mal, în locul în care a fost văzut ultima dată.

Cadavrul a fost luat de Medicina Legală, pentru efectuarea necropsiei. 

Barbatul era casatorit si avea doua fete.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
164

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
87

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
318

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...