Tragedie într-o familie de români din Italia: Copil de 3 ani şi mama sa, spulberaţi de o maşină

Tragedie într-o familie de români din Italia: Copil de 3 ani şi mama sa, spulberaţi de o maşină
Mergeau pe marginea şoselei, în Molise, ieri, 1 iulie, când o maşină a dat peste ei. Copilul, în vârstă de 3 ani, a murit pe loc. Mama sa, o româncă de 26 de ani, G.M., a fost dusă la spital cu grave traumatisme, la craniu şi torace.

Era ora 18.30 când s-a întâmplat accidentul. Mama şi copilul au fost loviţi de un Nissan Micra care circula cu viteză şi au fost proiectaţi în afara carosabilului, scrie gazetaromaneasca.com.

Parbrizul maşinii s-a făcut praf. Conducătorul maşinii, un tânăr italian de 27 de ani, a reuşit să oprească maşină după câteva zeci de metri. S-a dat jos imediat pentru a acorda primul ajutor.

La faţa locului au ajuns imediat medicii de la 118 şi voluntarii de la Misericordia di Termoli, dar pentru copil nu mai era nimic de făcut. Mama a fost dusă la spitalul San Timoteo din Termoli.

Mama şi copilul locuiau cu tatăl într-un complex rezidenţial pe litoralul de la Termoli, fuseseră în vizită la amici într-un alt sat turistic din apropiere. Soţul aştepta întoarcerea lor acasă. Vestea l-a doborât. El munceşte la o seră în ţinutul Bosco, la Larino şi, potrivit presei locale, familia de români era perfect integrată în societatea locală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
36

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
533

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...