Tragedie incredibilă! Un botoșănean a murit ucis de tractorul care îi asigura traiul de zi cu zi!

Un bărbat de 49 de ani, din Mănăstireni, a avut parte de o moarte cumplită după un accident petrecut în curtea propriei case.

Acesta a urcat miercuri la volanul unui tractor pentru a compacta furajele pentru mâncarea la animale.

La un moment dat, însă, acesta a bruscat volanul utilajului, iar o roată a acestuia a urcat peste o denivelare, ceea ce a făcut ca tractorul să se încline, apoi să se răstoarne pe o parte.

Bărbatul aflat în cabină a fost aruncat în momentul în care tractorul s-a răsturnat, cabina aterizând pe capul acestuia, care a fost pur şi simplu crăpat, iar materia cenuşie a ieşit din cutia craniană.

Oamenii din jur au sărit imediat în ajutor, îndepărtând utilajul, după care au apelat imediat serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

Din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Cazul a fost preluat de poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
675

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”. Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
228

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
178

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...