Tragedie in sportul romanesc: Trei hanbalişti au murit într-un cumplit accident! VIDEO

Tragedie in sportul romanesc: Trei hanbalişti au murit într-un cumplit accident! VIDEO
Sportul romanesc este lovit de o adevarata tragedie dupa ce microbuzul utilizat de formatia de handbal masculin CSU Targoviste a fost implicat intr-un accident rutier groaznic. Trei dintre sportivi au murit pe loc, iar alte 10 persoane au fost ranite, fiind transportate de urgenta la spital.

Un supravietuitor al tragediei care a lovit sportul romanesc dupa accidentul in care si-au pierdut viata trei handbalisti a povestit ce s-a intamplat in noaptea de duminica spre luni. Sportivul Vladut Marinoiu a marturisit ca microbuzul in care se aflau el si coechipierii de la clubul CSU Targoviste s-a oprit la un moment dat pe marginea drumului din cauza unor probleme tehnice.

Soferul a fost cel care a coborat pentru a verifica ce s-a intamplat, iar in acel moment s-a produs dezastrul, un camion incarcat cu cherestea lovind in plin microbuzul.

"Pur si simplu, am oprit pentru ca fierbea apa la motor. Soferul s-a dat jos, totul a durat doua minute... M-am trezit apoi in fata microbuzului. Din pacate am fost singurul care nu a avut nicio rana. Colegii mei... nici nu stiu. M-am dat jos, toata lumea urla, toata lumea tipa. Am sunat la Salvare, mi-am sunat parintii. Eram 11 sportivi in microbuz, plus antrenorul si soferul", a marturisit acesta la putin timp dupa accident, conform stiridebuzau.ro.

CSU Targoviste evolueaza in divizia secunda de handbal masculin, iar in momentul producerii tragediei echipa se intorcea acasa dupa o partida disputata pe terenul celor de la CS Vicov Bucovina si pierduta cu scorul de 35-27.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
111

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
64

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
68

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...