TRAGEDIE! Barbat lovit mortal de trenul Dorohoi - Iasi!
ACCIDENT!

TRAGEDIE! Barbat lovit mortal de trenul Dorohoi - Iasi!
Un botosanean in varsta de 58 de ani, din localitatea Calarasi, a murit, sambata seara, dupa ce a fost lovit de trenul Dorohoi - Iasi, asta dupa ce in urma cu cateva zile un alt barbat, dat in urmarire generala, a fost acrosat de trenul de pe aceasta ruta.

Evenimentul de sambata seara a avut loc intre localitatile Iacobeni si Ungureni, insa nu se stie daca barbatul a vrut sa se sinucida sau a fost lovit accidental.

Medicii au fost chemati imediat la fata locului si a fost nevoie ca mecanicul sa dea trenul mai in spate, pentru ca barbatul sa poata fi scos. 

Cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare, care au continuat pana la spital, insa pana la urma barbatul a decedat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
400

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
545

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
661

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...