Trafic.ro renunta la gratuitate si solicita o taxa de 10 euro pentru fiecare site inscris

Site-urile ce se vor inscrie de acum inainte in sistemul de monitorizare web Trafic.ro vor plati o taxa de 10 euro/an, taxa urmand sa fie aplicata si celorlalte peste 52.000 de site-uri active deja inscrise, insa nu mai devreme de 2010.

"Site-urile deja inscrise in Trafic.ro beneficiaza de o perioada de promotie pana la sfarsitul anului in curs", conform lui Mihai Serea, project manager Trafic.ro, relateaza www.dailybusiness.ro.

Acest pret este valabil indiferent de profilul site-urilor ce doresc inscrierea sub sistemul de monitorizare Trafic.ro. Pana in prezent, serviciile acestea erau gratuite. Pentru cei 10 euro, Trafic.ro nu va oferi functionalitati suplimentare celor deja prezente.

"In functie de feed-back si de reactii din piata, nu este deloc exclus in viitor sa introducem noi planuri tarifare si sa includem mai multe functionalitati", a declarat Serea, care a precizat ca tariful nu va scadea sub 10 euro/an.

Acesta considera ca rata de crestere a site-urilor inscrise sub sistemul de monitorizare Trafic.ro nu va fi afectata, urmand ca si in 2009 sa se inscrie lunar, in medie, 500 de noi site-uri.

Daca acest ritm va fi pastrat, Netbridge, care detine Trafic.ro, va incasa in acest an 60.000 de euro din aceasta taxa. Plata se face prin SMS, Trafic.ro incheind un contract cu Netopia Systems pentru serviciul MobilPay.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
181

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
183

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
265

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...