Trafic blocat pe mai multe drumuri din județul Botoșani, din cauza ninsorii (fotogalerie)

Fulgii de nea care au căzut în formă continuă, de la primele ore ale dimineții de luni, și zăpada depusă într-un strat considerabil pe carosabil, au creat deja primele probleme în trafic, în județul Botoșani.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, din cauza ninsorii abundente care s-a depus pe suprafața carosabilă, în prezent 2 drumuri naționale sunt blocate pe ambele sensuri de mers, în județul Botoșani.

Este vorba despre DN 28 B, localitatea Buda, și despre DN 29, între orașul Săveni și localitatea Mihai Viteazu.

Mai multe utilaje de deszăpezire sunt prezente la fața locului, care încearcă curățarea carosabilului și reluarea circulației.

„Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor”, sunt sfătuiți șoferii de către reprezentanții InfoTrafic.

Recomandări:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

De asemenea, mai multe autoturisme au ajuns în afara părții carosabile, după ce nu au adaptat viteza la condițiile de drum și au derapat, iar mai multe camioane nu au mai putut înainta, astfel rutele respective blocându-se. Situații asemănătoare s-au petrecut între Săveni și Ungureni, în apropiere de Vorona și la Buda.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Valeriu Iftime și consilierii județeni au depus jurământul. Iftime: „Jur să pun interesul public în fața intereselor personale” / Federovici: „Am depășit județe ca Bihorul lui Bolojan” (Foto, Video)

astăzi, 13:00

Luni dimineață, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire a noului președinte al Consiliului Județean Botoșani și depunerea jurământul...

Cine sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Botoșani! Valeriu Iftime: „Nu mă voi opune” (Video)

astăzi, 11:38

Valeriu Iftime, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a anunțat cine vor fi vicepreședinții cu care va colabora în acest mandat. Din partea Partidulu...

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...