Trădătorii din Consiliul Local, în colimatorul locuitorilor din cartierul Luizoaia! "Măi oameni buni, noi nu facem parte din acelaşi municipiu?"

Cetăţenii care locuiesc în cartierul Luizoaia, din municipiul Botoşani, le-au cerut socoteală consilierilor locali despre banii care au fost retraşi, după ce în vara anului trecut au fost alocaţi pentru realizarea reţelei de alimentare cu energie electrică.

Oamenii le-au reproşat aleşilor că nici măcar nu vin să vadă în ce condiţii se trăieşte în acest cartier, care nu are utilităţi.

“Aş vrea să vă întreb pe dvs., domnilor consilieri, de ce s-au retras banii care s-au alocat în luna august pentru curent electric? Sunt case în care se trăieşte ca în Evul Mediu. Nu aţi venit niciunul să vedeţi ce este în zonă. Vrem să ştim şi noi de ce s-au retras banii. Se aud zvonuri că din cauza a doi consilieri care au plecat dintr-o parte în alta, domnul Ghiorghiţă şi domnul Buliga parcă. Ştiu că domnul Ghiorghiţă ne-a trădat şi nu se mai trage curent că a plecat dintr-un partid în altul ca să-i dea un scaun. Se aud zvonuri prin târg că sunt bani mulţi la RAR, dar eu zic că sunt bani prăfuiţi. Măi oameni buni, dar noi nu facem parte din municipiul ăsta? V-am votat", a spus unul dintre cei care locuiesc în cartierul Luizoaia.

Viceprimarul Marius Buliga le-a transmis oamenilor că în cursul zilei de vineri va avea o întâlnire cu aceştia pentru a vedea ce se poate face pe bugetul din acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...