Tot mai multi oameni se gandesc la Al Treilea Razboi Mondial - ce cauta pe Google si cum relateaza presa

Tot mai multi oameni se gandesc la Al Treilea Razboi Mondial - ce cauta pe Google si cum relateaza presa
Al Treilea Razboi Mondial poate parea indepartat, insa cu siguranta nu este imposibil avand in vedere tensiunile in crestere dintre tari. Si in ultimele zile tot mai multi oameni au cautat pe Internet stiri despre acest subiect.

Cautarile s-au intensificat mai ales dupa ce presa britanica a anuntat ca Vladimir Putin ii cheama acasa pe rusii de peste hotare, anticipand un razboi, arata ziare.com.

Imaginile celui de-Al Doilea Razboi Mondial continua sa bantuie tot mai multe persoane in intreaga lume, fiind multi care cred ca pacea subreda de astazi ar putea sa nu dureze mult si ca un al treilea astfel de conflict nu poate fi impiedicat.

Curiosii au inceput sa se intereseze pe Internet despre ce ar insemna Al Treilea Razboi Mondial, mediul online fiind plin de zvonuri, stiri, opinii si analize despre acest subiect.

In plus, peste 220 de milioane de rezultate apar pe Google daca tastati "World War 3", in doar jumatate de minut.

Exista multe "rapoarte" despre faptul ca Al Treilea Razboi Mondial este unul sigur, in timp ce alte voci sustin ca este "garantat".

Iata cateva dintre titlurile aparute in presa internationala, pe aceasta tema:

"Al Treilea Razboi Mondial: Rusia si India conlucreaza impotriva Statelor Unite si Europei?" - Morning Ledger.

"Al Treilea Razboi Mondial: Rusia lanseaza rachete nucleare pentru Statele Unite?" - Australia Network News.

"SUA si Rusia se pregatesc pentru Al Treilea Razboi Mondial" - The World Beast.

"Rusia, China, Statele Unite: Sunt in joc Al Treilea Razboi Mondial si al doilea Razboi Rece?" - News.com.au.

"Al Treilea Razboi Mondial va fi 'extrem de letal si de rapid'" - The Sun

"'Gasiti acum cel mai apropiat adapost', ii avertizeaza televiziunea rusa pe cetateni, in contextul temerilor legate de Al Treilea Razboi Mondial" - Daily Star.

Nu se stie cat de reale sunt toate aceste amenintari, insa este o perioada cand tarile formeaza noi aliante, vechile legaturi sunt puse sub semnul intrebarii si, chiar si dupa mai mult de doua decenii de la incheierea Razboiului Rece, relatiile dintre SUA si Rusia sunt tensionate.

Unele rapoarte arata ca temerile privind un Al Treilea Razboi Mondial au ajuns la un nou nivel dupa ce Rusia a lansat recent rachete nucleare Topol, despre care se spune ca ar fi cele mai rapide din lume. In plus, le-a pozitionat mai aproape de state membre NATO.

In ce priveste posibilitatea unui razboi rece, aceasta este insa mult mai ridicata in prezent decat cea a unui razboi conventional. Un exemplu este situatia dintre India si Pakistan, iar al doilea ar fi cel care se iveste intre SUA si Rusia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
619

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
84

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...