Tombola organizată de Optipalas și-a găsit câștigător

Tombola organizată de Optipalas și-a găsit câștigător
Optipalas, din incinta Uvertura Mall Botoșani, a venit  în perioada 10 martie - 22 aprilie 2014 cu o ofertă irezistibilă! Consultații gratuite pentru comenzile din magazin, 25% reducere pentru prima pereche de ochelari achiziționați, 40% pentru a doua pereche de ochelari achiziționați.

Clienții care au trecut pragul magazinului Optipalas au avut posibilitatea de a completa un talon cu care să participe la "Tombola Optipalas", premiul fiind un SEJUR pentru 2 persoane all inclusive, la mare de 1 Mai în ALBENA Bulgaria.

Marea extragere la Tombola Optipalas a avut loc miercuri, 23 aprilie, în jurul orei 17:00 la etajul 4 al Uvertura Mall.

Premiul cel mare, un SEJUR pentru 2 persoane all inclusive, la mare de 1 Mai în ALBENA Bulgaria a fost câștigat de doamna Grosu Mirela Maria, din Botoşani. Talonul a fost validat de comisie iar câștigătoarea a fost contactată şi şi-a revendicat premiul.

Optica medicală "Optipalas" are cei mai buni profesioniști și oferă servicii complete: determinarea dioptriilor, examen fund de ochi, biomicroscopie oculară, tensiune oculară și keratometrie. Prin profesionalism și seriozitate, personalul te poate îndruma în alegerea ochelarilor potriviți, ramelor ideale sau a lentilelor de contact perfecte pentru o vedere clară.

"Optipalas" este aproape de botoșăneni, în incinta Uvertura Mall, la etajul 2 și are un program care avantajează pe oricine: zilnic, 10:00 – 22:00.

(Comunicat de presa)





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
205

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
179

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
38

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...