Toamna își intră în drepturi. Săptămână aceasta avem 26 - 27 de grade dar de săptămâna viitoare vremea se răcește

Regimul termic va deveni normal pentru perioada din calendar, în intervalul 13 - 26 septembrie, iar de la temperaturi de 28 - 29 de grade Celsius se va ajunge la valori termice diurne medii de pâna la 22 de grade Celsius, în cursul saptamânii viitoare, arata prognoza publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 13 - 26 septembrie.

În Moldova, pâna pe data de 17 septembrie, maximele temperaturii aerului vor fi, în medie, de 26 - 27 de grade, iar media celor minime nocturne se va situa între 12 si 15 grade, aceste valori indicând o vreme calda pentru aceasta regiune.

În intervalul 18 - 21 septembrie, racirea vremii va conduce la valori termice apropiate de cele obisnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 15 - 18 grade si minime de 7 - 11 grade.

În intervalul 22 - 26 septembrie, valorile termice vor mai scadea usor si astfel vor caracteriza o vreme racoroasa, specifica celei de-a treia decade a lunii septembrie. Desi regimul pluviometric va fi deficitar în tot intervalul de referinta, vor fi câteva zile cu ploaie slaba, mai ales în intervalul 17 - 19 septembrie.

 

Spune-ne opinia ta