TNL Botoșani, dubla nominalizare în cadrul Galei TNL

TNL Botoșani, dubla nominalizare în cadrul Galei TNL
Sâmbătă, 12 februarie 2011, filiala TNL Botoșani a fost nominalizată la secțiunile "Cel mai activ tânăr liberal" (Sergiu Zvîncă) și "Cea mai bună comunicare a unei actiuni", în cadrul Galei Tineretului Național Liberal, desfășurată la Palatul Parlamentului.

TNL Botoșani a primit diplome pentru "Acțiune umanitară Moldova" (pentru implicarea în problemele cauzate de inundațiile din 2010, din Hilișeu Horia, Sendriceni și Dorohoi), pentru "Pichetare birouri parlamentare PD" și Sergiu Zvîncă – pentru "Activitatea desfașurată".

"Sunt mândru de ceea ce am realizat în decursul unui an și de faptul că am fost nominalizat la categoria Cel mai activ tânăr liberal. Țin să subliniez, însă, că succesul este al întregii echipe formate din membrii TNL Botoșani, Dorohoi, Darabani, Flămânzi, Ungureni și Broscăuți, care s-au implicat activ în acțiunile desfășurate, dovedind coeziune și spirit de inițiativă. Concurența în cadrul TNL este mare și cred că ceea ce s-a realizat este foarte important, însă și mai importante mi se par menținerea și valorificarea resurselor deja dobândite, pentru a ne înmulți realizările în 2011", a declarat optimist și hotărât Sergiu Zvîncă.

Peste 1500 de tineri liberali din toate județele țării au luat parte la cea de-a VI-a ediție a Galei TNL, desfășurată la Palatul Parlamentului cu ocazia împlinirii a 135 de ani de la fondarea Tineretului Național Liberal.

Momentul cel mai savurat al serii a fost monologul "Sunt un orb" interpretat de Horaţiu Mălăele, care a stârnit râsete şi aplauze furtunoase. La eveniment a fost prezent şi ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, care a primit premiul înmânat de fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei.

"Vreau să subliniez faptul că cele două acțiuni pentru care am fost nominalizați au fost organizate în colaborare cu PNL Botoșani și, cu acest prilej, le mulțumesc membrilor PNL pentru susținerea pe care ne-au oferit-o în anul 2010. Cum în anul ce tocmai s-a încheiat am adus Botoșaniul în rândul primelor filiale TNL, sperăm ca în 2011 să ne bucurăm de aceeași susținere și, împreună, să ne asigurăm că vom avea rolul important care se prefigurează deja, în cadrul alegerilor locale și parlamentare din 2012", a mai menționat Sergiu Zvîncă.


BIROUL DE PRESĂ TNL BOTOSANI


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
120

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
241

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
60

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...