Tinerii social-democrați din municipiu își aleg noua conducere. Vezi candidații

Tinerii social-democrați din municipiu își aleg noua conducere. Vezi candidații
Tinerii social-democrați din Organzația Municipală a PSD Botoșani își aleg astăzi noua structură de conducere pentru următorii doi ani.

Conferința de alegeri are loc în Sala de marmură a Teatrului Mihai Eminescu și participă circa 100 de delegați.

Pentru funcția de președinte este un singur candidat, fiind vorba de Dana Lăzăruc, iar Iolanda Aniței candidează pentru funcția de secretar executiv.

Pentru cele șapte funcții de vicepreședinți s-au înscris opt candidați. Este vorba de: Bogdan Ciprian Buhăianu, Andreea Buiuc, Marcel Raul Goldenberg, Andrei Radu, Marian Bogdan Strungariu, Marian Ovidiu Sveică, Florin Zbanti și Anca Zoițanu.

Pentru cele zece funcții de membru în Comitetul Executiv al Organizației Municipale a PSD s-au înscris 11 candidați: Roxana Alaci, Răzvan Andrei, Alexandra Bocan, Bogdan Cătălin Chiseliță, Andrei Cristian Enache, Ionuț Ciprian Ipsilat, Robert Pleșca, Cătălina Romaniuc, Florin Seliman, Florin Mihai Trofinov și Andrei Cristian Voiniciuc.

La Conferința de alegreri participă și Andrei Dolineschi, președintele organizației județene a PSD, primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei, parlamentari și șefi de instituții. 





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
29

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
25

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
30

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...