Tinerii retinuti pentru furturi si distrugere prin incendiere, cercetati in stare de libertate - FOTO

Tinerii retinuti pentru furturi si distrugere prin incendiere, cercetati in stare de libertate - FOTO
Cei patru tineri din Flamanzi retinuti in urma descinderilor facute de politisti, miercuri dimineata, vor fi cercetati in stare de libertate.

Decizia aparitine procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, cei patru primind interdictia de a parasi localitatea.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Botoşani, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au efectuat şapte percheziţii în localităţile Flămânzi şi Păltiniş, judeţul Botoşani.

Opt persoane sunt bănuite că, în perioada martie – aprilie 2014, ar fi comis, pe raza judeţului Botoşani, mai multe furturi din societăţi comerciale. O parte dintre persoane sunt de asemenea bănuite că, în perioada 10 – 12 aprilie a.c., ar fi comis trei infracţiuni de distrugere prin incendiere a două autoturisme şi un imobil în care funcţionau spaţii comerciale, pe raza localităţii Flămânzi.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani faţă de patru tineri, cu vârstele cuprinse între 21 şi 27 de ani, toţi din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, iar astazi procurorii au decis ca ei sa fie cercetati in stare de libertate.

În urma activităţilor desfăşurate miercuri dimineaţă, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace utile în probarea activităţii infracţionale a persoanelor în cauză. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

astăzi, 18:41
66

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...

USR Botoșani convoacă de urgență o conferință prin care cere demiterea organelor de conducere

astăzi, 17:55
183

Având în vedere congresul USR convocat pentru 29 iunie 2024, rezultatele sub așteptări obținute la scrutinul din 9 iunie, faptul că actualele organe de conducere, arbitraj și control ...

Ateliere de lucru după modelul finlandez într-o școală gimnazială din județ (foto)

astăzi, 17:31
91

 Profesorii de la Școala Gimnazială nr.1 Albești, absolvenți ai cursului din cadrul Acreditării Erasmus+ numărul 2020-1-RO01-KA120-SCH-095577 și al cererii de buget numărul 2023-1-RO01-KA...