Tinerii liberali si-au ales noua conducere la nivel national

Tinerii liberali si-au ales noua conducere la nivel national
Tineretul National Liberal a susţinut sambata, 07.05.2011, Conferinţa Naţională de Alegeri, eveniment organizat la Pavilionul Central al Complexului Romexpo Bucuresti şi la care au participat 8000 de membri TNL.

Printre invitati s-a aflat liderul PNL, Crin Antonescu, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, vicepresedintii Varujan Vosganian, Dan Radu Rusanu, europarlamentarii Norica Nicolai, Cristian Busoi, Adina Valean, Ramona Manescu.



Conferinţa Naţională a TNL s-a axat pe două coordonate: alegerea noii conduceri a TNL şi lansarea unei campanii împotriva actualei guvernări.

Din partea filialei TNL Botoşani, preşedintele Sergiu Zvîncă a candidat la funcţia de membru în BPN fiind ales cu un numar de 510 voturi, dintr-un total de 750 voturi exprimate. Acesta a fost susţinut si de preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, la care s-au alaturat presedinti de organizatii locale si municipale PNL, ocazie cu care le mulţumim pentru sprijinul şi încrederea acordată tinerilor liberali botoşăneni.

Cel de-al doilea eveniment ce a avut loc a fost lansarea imnului de campanie "În luptă cu puterea", in acelasi timp cu organizarea unui impresionant marş de protest pana in Piata Victoriei, la care au luat parte toţi membrii prezenţi.



Sergiu Zvinca este de părere că "a venit vremea să aratam oamenilor că această ţară are nevoie de politicieni care nu fac din agăţarea de scaun şi putere unicul scop în viaţă, în favoarea căruia sacrifică orice, inclusiv binele tuturor celorlalţi. A venit vremea să ne asumăm în mod hotărât obiectivul de readucere în România  unei stari care ne lipseşte atât de mult: normalitatea".


Biroul de presă al TNL Botoşani


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
20

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
73

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
121

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...