Tinerii care faceau drifturi prin parcările supermarketurilor și sensurile giratorii din Botoșani s-au mutat în parcul de agrement Cornișa!

Tinerii care faceau drifturi prin parcările supermarketurilor și sensurile giratorii din Botoșani s-au mutat în parcul de agrement Cornișa!

Administratorii parcului de agrement Cornișa se confruntă cu o problemă care pare greu destul de greu de rezolvat ținând cont că acest complex se întinde pe o suprafață de 48 de hectare: Cornișa a devenit pentru teribiliști cel mai bun loc de făcut drifturi din municipiu!

Mai mulți tineri teribilisti vin pe timpul noptii în parcul de agrement Cornișa, fac drifturi cu mașinile, consumă bauturi alcoolice și provoacă pagube. Reprezentanții complexului au făcut mai multe reclamații la Poliție.

Sunt câțiva tineri care fac curse, drifturi, liniuțe și alte nebunii prin Cornișa. Am făcut solicitări către Poliția Municipiului și Poliția Locală de a institui filaje, patrule și măsuri specifice. Numărul accidentelor soldate cu pagube materiale a crescut. Tot timpul găsim câte un stâlp de iluminat la pământ, de indicatoare nu mai vorbesc. Lasă gunoaie, băuturi alcoolice, resturi alimentare, plus consumul de substanțe mai mult sau mai puțin psihotrope. Au reușit să-i stăpânească și să impună reguli prin oraș dar i-am scăpat în Cornișa. Cum se lasă noaptea, după 22.00-23.00 când se termină programul, atunci începe circul”, a spus Eugen Țurcanu, șef al Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) Botoșani.

Practic, tinerii care faceau drifturi prin parcările supermarketurilor și prin unele sensuri giratorii din municipiu, s-au mutat în parcul de agrement Cornișa, iar Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, spune că aceștia deja au provocat mai multe pagube în incinta complexului.

În acest context, DSPSA a depus mai multe sesizări la Poliție și deja unii teribiliști au fost găsiți și sancționați. Până acum, toate incidentele s-au soldat cu pagube materiale și nu s-au înregistat victime.

„Bine că nu a fost nicio victimă omenească până acum”, a adăugat directorul DSPSA.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
395

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
129

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
350

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...