Tineretul PDL Botosani: Ii invitam pe tinerii din PNL sa se "deviruseze de obiceiurile presedintelui de partid"

Tinerii din PD-L ii invita pe colegii de generatie din PNL la o abordarea serioasa si responsabila a politicii, constatand ca acestia "au fost loviti de boala ipocriziei, virus preluat de la Crin Antonescu, presedintele maxim al partidului".

Democrat-liberalii le reamintesc tinerilor din PNL ca expresia "tepele pentru corupti din Piata Victoriei" a aparut intr-un moment in care PD facea parte, alaturi de PNL, din Alianta Dreptate si Adevar.

Aducem aminte, de asemenea, ca timp de patru ani, dupa 2004, guvernarea aflata in mainile PNL si a lui Tariceanu nu s-a atins de niciun corupt. Iar daca ne referim la tepe, mai reamintim tinerilor din PNL ca Guvernul PNL condus de Tariceanu si sustinut de PSD, in anul 2008 pe o crestere economica de 8% a provocat un deficit de 5%, tepuind bugetul contribuabilului roman cu 13%.

Demonstratia cu tepe din Piata Victoriei nu este altceva decat un circ ieftin prin care PNL, partidul asociat cu PSD-ul bolsevicului Iliescu si PC-ul turnatorului Felix, ne arata nivelul cel mai inalt pana la care poate ajunge cand face politica.

In consecinta ii invitam pe tinerii din PNL sa se "deviruseze de obiceiurile presedintelui de partid" si sa faca, alaturi de ceilalti tineri responsabili, politica pentru tineri, cu dezbateri, dialog si idei constructive, nu prin circ, a declarat Gabriel ALECSANDRU, presedintele Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal Botosani.

 


Presedinte OT PDL Botosani
Gabriel ALECSANDRU


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
122

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
150

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
229

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...