Timp de doua zile, HSR a stat pe tusa!

Timp de doua zile, HSR a stat pe tusa!
Florin Ghiorghita: "Pentru cele doua zile in care parcarile erau pline de zapada nu am perceput nici plata taxei pentru parcare, cine a platit, a platit!"

Pe perioada celor doua zile in care a nins incontinuu, angajatii firmei Hi Speed Ricovery au avut intelegere cu municipalitatea sa nu ridice masinile botosanenilor, chiar daca nu erau parcate corespunzator, intervenindu-se doar acolo unde erau solicitati de Politia Rutiera, pentru a ridica doar acele masini care blocau activitatea de deszapezire sau chiar traficul.

"Am avut o intelegere cu cei de la ridicari de masini sa nu se intervina pe parcarile respective, atat timp cat nu au fost curatate. Incepand de ieri de la amiaza, parcarile au inceput sa fie curatate, in cursul zilei de azi vor fi finalizate. Vom continua cu statiile de taximetrie, statiile de transport in comun, parcarile de la piete. Din cate stiu HSR nu a ridicat nicio masina, decat acolo unde Politia Rutiera a solicitat acest lucru, acolo unde erau masini care blocau activitatea de deszapezire si circulatia in bune conditii", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

Reprezentantii primariei au precizat ca parcarile nu au fost curatate inca de zapada intrucat este stabilit un program de deszapezire cu un anumit grafic care trebuie respectat, prioritara fiind curatarea stazilor pentru circulatia autovehiculelor, si nu locurile de parcare.

"In momentul in care am terminat de deszapezit strazile, ca sa poata interveni salvarile, masinile de interventie sau orice alt mijloc de transport sa circule, apoi devine prioritar sa se curete statiile de mijloc de transport in comun si apoi curatarea parcarilor. Chiar daca au stat doua zile si ceva parcarile pline cu zapada nu am vazut pe nimeni care sa le curete de bunavoie, nici cei care le au concesionate. Pentru cele doua zile in care erau pline de zapada nu am perceput nici plata taxei pentru parcare, cine a platit, a platit", a adaugat viceprimarul municipului Botosani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:33
24

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

astăzi, 19:14
19

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
55

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...