Tigari de contrabanda, doua autoturisme confiscate si doua retinute de inspectorii vamali de la Stinca-Costesti

Tigari de contrabanda, doua autoturisme confiscate si doua retinute de inspectorii vamali de la Stinca-Costesti
Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Stinca-Costesti au confiscat 51.940 bucati tigarete diverse marci, cu timbru fiscal R. Moldova, doua autoturisme VW Passat cu modificari structurale ale caroseriei, un VW Passat si un Mercedes Vito retinute in vederea platii amenzii.

La ora 04.30 , s-a prezentat pe relatia intrare in tara cetateanul cu dubla cetatenie romana-moldoveana Sevastian F.  cu autoturismul VW  Passat inmatriculat in Romania.La controlul vamal al autoturismului s-au gasit ascunse si nedeclarate , in loc special amenajat si in rezervorul autoturismului cantitatea de 15.460 bucati tigarete de diferite marci cu timbru R. Moldova.

Contravenientul a fost sanctionat cu amenda contraventionala de 10.000 lei iar tigaretele si autoturismul au fost confiscate.

La ora 05.30 , s-a prezentat pe relatia intrare in tara cetateanul cu    cu dubla cetatenie romana-moldoveana Gheorghe B. cu autoturismul VW  Passat inmatriculat in Romania.La controlul vamal al autoturismului s-au gasit ascunse si nedeclarate , in loc special amenajat si in rezervorul autoturismului cantitatea de 13.600 bucati tigarete de diferite marci cu timbru R. Moldova.

Contravenientul a fost sanctionat cu amenda contraventionala de 10.000 lei iar tigaretele si autoturismul au fost confiscate.

La ora 05.35 s-a prezentat pe relatia intrare in tara cetateanca moldoveanca Tatiana G. cu autoturismul VW  Passat inmatriculat in Romania.La controlul vamal al autoturismului s-au gasit ascunse si nedeclarate , in roata de rezerva a autoturismului cantitatea de 2.860 bucati tigarete de diferite marci cu timbru R. Moldova.

Contravenienta a fost sanctionata cu amenda contraventionala de 5.000 lei iar tigaretele  au fost confiscate.

La ora 22.00 s-a prezentat pe relatia intrare in tara cetateanul cu  dubla cetatenie romana-moldoveana Lazer A. cu microbuzul Mercedes Vito Passat inmatriculat in R. Moldova, care se deplasa in Italia.

La controlul vamal al microbuzului s-au gasit ascunse si nedeclarate , in bagajele personale , sub scaunele fata si in locasul rotii de rezerva  20.020 bucati tigarete de diferite marci cu timbru R. Moldova.

Contravenientul a fost sanctionat cu amenda contraventionala de 8.000 lei iar tigaretele  au fost confiscate.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Minore de 5 și 11 ani lovite pe trecerea de pietoni de un șofer beat! (Foto, Video)

Miercuri, 15 Mai 2024
650

Un accident rutier cu victime a avut loc, miercuri seară, în fața Stadionului Municipal din Botoșani.Potrivit polițiștilor, două minore de 5 și 11 ani au fost izbite pe trecerea de pi...

Ce riscați dacă folosiți e-Factura pentru operațiuni fictive!

Miercuri, 15 Mai 2024
74

 Aceeași pedeapsă este și pentru „folosirea de către contribuabil, cu rea-credinţă, a sistemului naţional privind factura electronică RO e-Factura, în vederea creării apa...

Sucevean prins la Botoșani transportând ilegal lemne!

Miercuri, 15 Mai 2024
59

Acțiunile pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor de natură penală sau contravențională la regimul silvic continuă în județul Botoșani.Marț...