Tex Cafe Club, inaugurat cu VIP-uri şi "Fără Zahăr"-FOTO

Tex Cafe Club, inaugurat cu VIP-uri şi "Fără Zahăr"-FOTO
Noul Tex Cafe Club de pe Bulevardul Mihai Eminescu a fost inaugurat, joi seară, în prezenţa mai multor VIP-uri din Botoşani.

Printre cei prezenţi s-au numărat senatorul Viorel Grigoraş cu soţia, fostul senator Daniel Humelnicu, consilierii locali Cătălin Alexa şi Ovidiu Luca, dar şi câţiva oameni de afaceri.

La inaugurare au cântat băieţii de la "Fără Zahăr" care în stilul caracteristic i-au binedispus pe cei prezenţi.

Tex Cafe Club va funcţiona în regim de cafenea de luni fără vineri între orele 08.00 şi 22.00, iar în weekend va fi program disco, de la care nu vor lipsi animatoarele.

De asemenea, săptămânal vor fi organizate seri tematice, dar şi karaoke. De luni până duminică între orele 10.00 şi 24.00 se va putea juca billiard, dar şi alte jocuri.

Clubul a fost închiriat firmei Cavord Templu, iar de vineri, 16 august, va fi deschis publicului.

Tex Cafe Club îi aşteaptă pe toţi cei care vor să savureze o cafea, un cocktail sau o băutură într-o atmosferă relaxantă, dar şi pe cei care vor să se distreze, aceştia urmând a avea parte de multe surprize.



































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
47

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
281

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...