Teroristul din Bulgaria venea din România

Teroristul din Bulgaria venea din România
Autorul atacului terorist din apropierea aeroportului bulgăresc Burgas a venit din România, potrivit monitor.bg. Presa bulgară anunţă că după ce a trecut graniţa în Bulgaria teroristul a stat câteva zile la Ruse.

Anchetatorii nu exclud ca atentatorul să fi avut complici, care l-au ajutat să-şi găsească o locuinţă lângă aeroport şi să se familiarizeze cu zona. Se pare că înaintea comiterii acţiunii teroriste el a stat între 4 şi 7 zile în oraşul Ruse.

Ziarul Standart scrie că, în opinia poliţiştilor, bomba ar fi putut fi activată de la distanţă. Ei cred că teroristul a întârziat să urce în autocar şi, în acel moment, unul dintre complicii lui a activat bomba, de teamă ca nu cumva bărbatul să renunţe în ultima clipă. Această versiune este confirmată şi de faptul că explozia nu a avut loc în interiorul autocarului.

Singurul act de identitate găsit asupra teroristului este un permis de conducere eliberat în Michigan pe numele lui Jacque Felipe Martin cu domiciliul la Baton Rouge, Louisiana. Autorităţile bulgare şi FBI nu au reuşit să găsească însă în bazele lor de date un om cu această identitate şi se presupune că permisul de conducere este fals.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
25

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
330

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
381

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...