Terenul fostei fabrici de cauciuc din Botoşani a fost vândut! Vezi cine l-a cumpărat

Terenul fostei fabrici de cauciuc din Botoşani a fost vândut! Vezi cine l-a cumpărat

   OLX.ro

Tranzacţia imobiliară a toamnei la Botoşani o reprezintă vânzarea terenului din Zona Industrială care a aparţinut fostei fabrici de cauciuc şi care ulterior au intrat în proprietatea omului de afaceri Dănuţ Prisecariu, patronul Uvertura Mall.

Potrivit Ziarul de Iaşi, preşedintele clubului de fotbal FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a cumpărat terenul de 2,65 hectare deţinut de omul de afaceri ieşean Dănuţ Prisecariu în Botoşani.

Cum cel mai important activ al firmei Hala Centrală, complexul comercial cu acelaşi nume, nu prezintă interes pentru investitorii în domeniu deşi este scos la vânzare la doar 75% din preţul de evaluare, lichidatorii au reuşit să obţină sume pentru plata datoriilor cu alte active.

Potrivit ultimului raport publicat, firma botoşăneană Prodalcom SA, ce activează în domeniul producţiei de băuturi alcoolice, a achiziţionat cu două milioane lei fără TVA o suprafaţă de teren intravilan de 2,65 ha din zona industrială a oraşului, mai scrie Ziarul de Iaşi.

"A fost valorificat activul nr. 2 – Proprietate imobiliară funciară - teren în suprafaţă de 26.500 mp, situat în municipiul Botoşani, Calea Naţională, nr. 24F, categoria de folosinţă curţi construcţii, ocupat de platforme betonate şi alei acces, limitat pe laturi de magazinul Praktiker şi Spitalul de Recuperare, având deschidere frontală la Calea Naţională (artera principală de circulaţie) şi cale de acces, către Prodalcom SA, la preţul de 2.031.450 lei fără TVA, respectiv 2.518.998 lei cu TVA", potrivit raportului lichidatorilor judiciari.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
64

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
88

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
28

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...