Teodora Ateşoaie si Alexandru Tomac, Miss si Mister Boboc la Colegiul National “Mihai Eminescu”-FOTO

Teodora Ateşoaie si Alexandru Tomac, Miss si Mister Boboc la Colegiul National “Mihai Eminescu”-FOTO
Cei mai frumosi boboci ai Colegiului National “Mihai Eminescu" au fost alesi, sambata seara, titlul de Miss si Mister Boboc revenind elevilor Teodora Ateşoaie si Alexandru Tomac.

Pe locul doi s-au clasat Raluca Stanciu si Silviu Trifanov, iar locul trei a revenit elevilor Maria Chirvase si Dumitru Slabu.














Intregul spectacol a fost  gandit ca o poveste pe o insula exotică, fiind  o explozie de culoare şi veselie.

Concurenţii au defilat în ţinute de zi, au dansat în tinute sport, însă au dat dovadă şi de eleganţă şi ranfinament la proba ţinutei de seară.


Nu au lipsit nici momentele artistice sustinute de elevi ai Colegiului, un moment deosebit fiind interpretarea elevilor de la Atelierul de Teatru.

La titlul de Miss Boboc au aspirat şi Anamaria Grigoruţă, Carmen Ibănescu, Miruna Ciobanu, Andreea Lupu (Miss Popularitate), Otilia Nica, Andreea Ştefan şi Diana Pîntea.











Pentru titlul de Mister Boboc au mai concurat elevii Denis Butnariu, Tiberiu Biţic, Razvan Ivanov (Mister Popularitate), Sebastian Ursulianu, Victor Chisăliţă si Mihai Pânzariu.








 

















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
472

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
151

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...