Tentativa de suicid in Penitenciarul Botosani!

Tentativa de suicid in Penitenciarul Botosani!

 PENITENCIARUL BOTOSANI  

Condamnat pentru omor deosebit de grav, a încercat să îşi pună capăt zilelor! Deţinutul, încarcerat în Penitenciarul Botoşani, s-a înjunghiat cu un cuţit confecţionat dintr-o coadă de lingură. Bărbatul în vârstă de 35 de ani se afla acum la spital, unde benficiază de ingrijiri medicale. 

Marti, 23 martie 2010, în jurul orei 10.25, persoana privată de libertate C.O., în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în judeţul Suceava, condamnată definitiv la executarea unei pedepse de 7 ani şi 6 luni pentru tentativa de omor deosebit de grav, şi-a provocat o plagă înjunghiată la nivelul gîtului, cu ajutorul unui cuţit confecţionat artizanal din coada unei linguri.

Bărbatul a fost descoperit în grupul sanitar de către colegii din camera de detenţie, care au anunţat imediat supraveghetorul şi personalul medical al unităţii.

Întrucit starea sa nu permitea evaluarea completa şi tratamentul în Penitenciar, persoana privată de libertate a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Botoşani, informează un comunicat al Penitenciarului Botoşani.

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, urmând ca în funcţie de concluziile acestora sa fie dispuse măsurile procedurale care se vor impune.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
763

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
162

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...