Tensiune la UPU Botoşani!

Tensiune la UPU Botoşani!
Angajaţii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Botoşani încă nu şi-au primit salariile, deşi acest lucru trebuie să se întâmple de acum zece zile.

În aceeaşi situaţie sunt şi cadrele de la Compartimentul de Primiri Urgenţe-Pediatrie şi Centrul de Sănătate Mintală-Pediatrie, structuri finanţate de Ministerul Sănătăţii. 

Cei aproape 150 de angajaţi ar fi trebuit încă de pe 15 martie, însă după plecarea lui Darius Vâlcov nimeni din Ministerul de Finanţe nu-şi asumă răspunderea pentru semnarea documentelor de transfer a fondurilor. Oamenii sunt extrem de nemulţumiţi şi spun că dacă nu îşi primesc lefurile cât mai repede nu exclud proteste.

“Am mai dat şi astăzi telefoane, dar încă nu ştiu când se vor plăti salariile. Este greu. Oamenii au rate la bănci, facturi de achitat", a spus medicul Petre Rădăuceanu, şeful UPU-SMURD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
409

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
151

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
428

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...