Telefonul buclucaș: Șoferul care a avariat 3 mașini și a fugit de la locul faptei, identificat de polițiști!

Telefonul buclucaș: Șoferul care a avariat 3 mașini și a fugit de la locul faptei, identificat de polițiști!
Botoșăneanul care, sâmbătă, a avariat trei mașini pe strada Împărat Traian, iar apoi a fugit de la locul faptei, a fost identificat în aceeași zi, de către polițiști, în zona Tudor Vladimirescu, unde locuiește.

Șoferul le-a spus polițiștilor că tocmai se pregătea să se prezinte la Poliție, pentru a anunța evenimentul rutier. El a povestit că, fiind la volan, a scăpat telefonul mobil, iar în momentul în care s-a aplecat a tras de volan, a pătruns pe contrasens, intrând în cele două mașini parcate.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Șoferul s-a ales cu o amendă, dar și cu permisul reținut, pentru 60 de zile.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 07.00, pe strada Împărat Traian. Șoferul vinovat se afla la volanul unui autoturism Opel și se deplasa pe strada Împărat Traian. În apropiere de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a intrat în plin în două autoturisme, un Peugeot și un VW Golf, parcate.
 
Impactul a fost atât de puternic încăt autoturismele au fost mutate câțiva metri din locul unde erau parcate, unul fiind aruncat cu o roată pe trotuar. La scurt timp, șoferul a fugit de la locul faptei abandonându-și mașina în apropiere, în spatele blocurilor.
 
Polițiștii au reușit să identifice proprietarul autoturismului abandonat, după numerele de înmatriculare, fiind vorba despre un tânăr de 21 de ani, din municipiul Botoșani.

VEZI FOTO AICI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
198

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
193

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
280

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...