Tele'M Botoșani emite acum și în format digital. Postul a fost inclus în grila RCS&RDS

Televiziunea regională Tele'M Botoșani a trecut într-o nouă etapă a existenței și emite în format digital, anunță reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, acționariatul Tele'M a decis să facă o investiție de retehnologizare și a revizuit televiziunea în totalitate, în vara acestui an.

„Procesul a fost destul de anevoios având în vedere numeroasele încercări în plan internațional, recesiunea economică, întreruperile din lanțul de livrare a echipamentelor provocate de lock down-urile Covid 19 și, nu în ultimul rând, războiul din Ucraina. Dar la final, membrii echipei tehnice de la Tele'M au ieșit victorioși și în decurs de două luni și jumătate au reușit să treacă cu bine peste aceste încercări. Acum Tele'M emite atât în format digital, cât și analog pentru ca toate rețelele de cablu tv, indiferent de gradul de echipare, să fie capabile să recepționeze și să retransmită semnalul spre telespectatori”, au transmis acționarii postului TV.

În rețeaua RCS&RDS, Tele'M se poate recepționa în format digital pe canalul 207. Unele televizoare ar putea avea nevoie de un restart pentru a își reactualiza lista de programe în format digital.

„Tele'M este o televiziune imparțială, echilibrată și echidistantă din punct de vedere politic, cu membri din comunitate pentru comunitate”, au subliniat reprezentanții postului de televiziune.

 

Spune-ne opinia ta