Taximetristul decedat luni, condus ieri pe ultimul drum de sute de dorohoieni!

Taximetristul decedat luni, condus ieri pe ultimul drum de sute de dorohoieni!

 Daniel Barbacaru a decedat dupa ce masina in care se afla s-a izbit violent de un copac!  

Daniel Nicolae Barbacaru, taximetristul dorohoian de 37 de ani, decedat luni in urma accidentului de la iesire din Braesti, a fost condus ieri, pe ultimul drum, de peste 300 de persoane.

Centrul Dorohoiului a fost paralizat aproape trei ore, cortegiul funerar fiind insotit de peste 100 de taximetre care au claxonat pe tot drumul de la Catedrala pana la cimitir.

Dupa orele amiezii, toate taximetrele au iesit de pe traseu si s-au aliniat pe soselele din apropierea bisericii. Toate drumurile adiacente celui pe care se deplasa cortegiul au fost blocate de taximetristi, iar pentru a preintampina evenimentele rutiere, politistii au deviat traficul in unele locuri.

Dispeceratele firmelor de taximetre nu au preluat nicio comanda pe parcursul funeraliilor, solicitantii fiind rugati sa inteleaga situatia.

Nu ne imbogatim in aceste ore si vrem sa fim alaturi in aceste ultime clipe de cel care a fost unul dintre cei care ne reprezentau cu cinste si respect meseria, au fost vorbele unuia dintre taximetristi.

Slujba religioasa a fost oficiata la catedrala din centrul municipiului de un sobor format din patru preoti, biserica, curtea acesteia si imprejurimile devenind neincapatoare pentru cei veniti sa-si ia adio de la Daniel Barbacaru.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
1

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
139

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
45

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...