TAXIMETRISTII DIN DOROHOI, IN DOLIU! Copacul in care s-a izbit colegul lor, dimineata era taiat! - COMPLETARE FOTO

Taximetristii din Dorohoi sunt in doliu dupa ce, ieri, un coleg de-al lor a sfarsit intr-un tragic accident!

Ei au anuntat ca toate masinile vor avea doliu la oglinzi.

Dan Barbacaru, in varsta de 38 de ani, din Dorohoi, a murit iesi dupa ce masina cu care se deplasa s-a izbit violent de un copac.

Ieri, politistii anuntau ca vor sesiza autoritatile, solicitand taierea copacului aflat in zona denumita si curba mortii. Astazi dimineata, insa, copacul era taiat cu o drujba, nefiind exclus ca cei care au luat aceasta masura sa fie colegi de-ai dorohoianului decedat.

Tragedie din cauza vitezei

Desi lucra de multi ani ca taximetrist si cunostea drumul foarte bine, Dan Barbacaru a incercat ieri dimineata sa ajunga la Botosani, pentru a lua o comanda, insa nu a mai terminat cursa.

Martorii spun ca autoturismul avea viteza foarte mare. In apropiere de localitatea Braiesti, intr-o zona cunoscuta de soferi drept curba mortii, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in derapaj.

Masina s-a invartit de mai multe ori in jurul axului. In cele din urma a iesit de pe carosabil si s-a lovit cu putere cu partea din spate de singurul copac din acea curba. Impactul extrem de puternic dintre autoturism si copac i-a fost fatal barbatului.

Desi la fata locului au ajuns si ambulanta si descarcerarea, nu s-a mai putut face nimic, intrucat decesul barbatului de nici 40 de ani a survenit instantaneu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția de Frontieră Iași: În atenția șoferilor care tranzitează Punctul de Trecere a Frontierei Stânca!

astăzi, 12:45

Potrivit Poliției de Frontieră, în intervalul orar mai sus menționat, există posibilitatea înregistrării unor timpi crescuți de așteptare. Prin urmare, ”recomandăm participan...

Jaf în plină stradă, victima a rămas fără bani și acte!

astăzi, 12:07

Polițiștii din cadrul Poliției IPJ Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unei femei de 41 de ani, din municipiul Botoșani, bănuită de comiterea infracțiunii de ...

Presiune scăzută sau sistarea apei în două orașe și mai multe comune din Botoșani!

astăzi, 11:48

Nova Apaserv Botoșani anunță că, în perioada 8–9 octombrie 2024, Administrația Națională Apele Române -Exploatarea Complexă Stânca Costești are programate lucrări pen...