Taxele pentru permise de conducere, certificate de înmatriculare sau autorizații de circulație provizorie se vor putea plăti 24 din 24 de ore pe site-ul DRPCIV.ro

Taxele pentru permise de conducere, certificate de înmatriculare sau autorizații de circulație provizorie se vor putea plăti 24 din 24 de ore pe site-ul DRPCIV.ro

Conducerea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunțat că, începând din această lună, taxele pentru permise de conducere, certificate de înmatriculare sau autorizații de circulație provizorie, se pot plăti online în cadrul portalului www.drpciv.ro, de către orice persoană fizică sau juridică.

Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar.

Ceea ce este foarte important de reținut este că pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro dovada plății nu este necesară !

Iată și avantajele serviciului de plăți online:

- Disponibilitate 24/24 – sistemul de plata funcționează permanent, plata poate fi efectuata la orice ora și în orice zi.

- Procesare si validare rapidă – verificare automata, nu este necesară prezentarea dovezii la plată la ghiseu

- Eliminarea timpului si deplasărilor către bancă sau alte locații de plată.

- Eliminarea comisioanelor la tranzacții.

- Datele  dumneavoastră de plată online nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de DRPCIV.

Serviciile de plată electronice prin intermediul site-ului www.drpciv.ro vor fi mai sigure și mai facile în beneficiul cetățenilor, solicitanți ai serviciilor publice regim premise și înmatriculări.

 

Spune-ne opinia ta