Taxa de parcare de 5 lei, instituita la Spitalul Judetean

Taxa de parcare de 5 lei, instituita la Spitalul Judetean
Incepand de astazi, toti cei care vor intra cu masinile in curtea Spitalului Judetean “Mavromati", cu exceptia angajatilor, vor trebuia sa plateasca o taxa de parcare de 5 lei. Decizia a fost luata de Comitetul Director al unitatii.

O astfel de taxa a fost si in trecut, insa ea a fost sistata o data cu inceperea lucrarilor de reabilitare si era de 2 lei.

“S-a hotarat introducerea unei taxe de parcare de 5 lei, de masina, pentru sase ore, pentru apartinatorii bolnavilor internati in sectiile spitalului. Parcarea este foarte restransa, prioritate au angajatii spitalului, si restul parcarii este folosit de apartinatori, in limita locurilor disponibile. Exista o marja de siguranta, de pana la jumatate de ora pentru cei care aduc bolnavi, sau vin sa ii ia, nu se percepe nicio taxa. Care vor sa ramana mai mult trebuie sa plateasca. Pana la jumatate de ora nu se percepe", a spus Ioan Bichis, sef serviciu administrativ in cadrul Spitalului Judetean.

Taxa de parcare de 5 lei ii nemultumeste pe cetateni, multi soferi care au ajuns astazi la spital facand cale intoarsa cand au aflat ca au de platit.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
39

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...