Tătaru, la Botoșani: „Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente. Câte zile vrem să sărbătorim, poate fi un pericol”

Tătaru, la Botoșani: „Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente. Câte zile vrem să sărbătorim, poate fi un pericol”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, aflat vineri într-o vizită de lucru la Botoșani, a reiterat ideea că nu se impune amânarea alegerilor parlamentare din decembrie, susţinând că „momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente".

El a susținut, într-o conferinţă de presă, că un risc mai mare este reprezentat de modul în care aleg cursanții să se manifeste după închiderea urnelor, dar și de „câte zile vrem să sărbătorim”.

„Nu ştiu dacă o zi de alegeri, 6 decembrie, este momentul care va decide cum va merge această pandemie şi nu ştiu ce va fi în martie sau aprilie, unde vrem unii dintre noi să ducem aceste alegeri. Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente, la fel cum au fost şi alegerile locale. Ce facem noi după vot, cât de tare ne bucurăm în seara de după, câte zile vrem să sărbătorim după, asta poate fi într-adevăr un pericol", a declarat Nelu Tătaru.

Cât despre perioada de campanie electorală, el a precizat că acţiunile sunt reglementate prin acte normative adoptate deja.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Infracțiuni descoperite în urma unui conflict. Patru tineri au fost reținuți

astăzi, 16:05
80

Patru tineri din comuna Corni și din municipiul Botoșani, cu vârstele cuprinse între 29 și 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, vineri, fiind cercetați sub aspectul comiteri...

Accident rutier frontal. O persoană a murit și alte trei au fost rănite, inclusiv un copil

astăzi, 15:20
779

Patru persoane au fost rănite în timpul unui accident rutier petrecut, vineri, pe drumul național 29D Botoșani-Trușești, în intersecție cu tronsonul de legătură cu localitatea Ion...

Botoșăneni care veneau din Marea Britanie, prinşi pe Aeroportul Internaţional din Iaşi cu adeverinţe de vaccinare false

astăzi, 15:00
187

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport din Iaşi și medici din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică au depistat adeverinţe ce purtau însemnele autorit...