Tatal lui Marius Caia: Ei trebuiau sa vina la inmormantarea mea, nu eu la ei!

Tatal lui Marius Caia: Ei trebuiau sa vina la inmormantarea mea, nu eu la ei!
Vestea ca Marius Caia a sfarsit in mod tragic i-a socat pe botosaneni. Vecini, prieteni, colegi, fostii sefi sau dascali. Insa, pentru tatal lui Marius, lumea pare sa se fi oprit in clipa in care a aflat de la televizor despre moartea fiului sau.

Era un copil exemplu. Il stiu de cand era micut. Se juca cu baietii mei, cu care se avea ca fratii, spune Mariana Gruzu, una dintre vecinele baiatului de la Botosani.

In blocul de pe strada George Enescu, nimeni nu are curajul sa vorbeasca despre Marius la trecut. De sarbatori a fost acasa, insotit de sotia lui.

A fost acasa de sarbatori. A plecat acum doua saptamani la Brasov. Stiu ca era foarte bine vazut acolo si chiar nu stiu ce l-a impins la un asemenea gest, spune vecina.

Pentru tatal lui Marius, lumea pare sa se fi oprit in loc. Abia isi mai gaseste cuvintele.

Scrieti dumneavoastra ce doriti. Eu nu mai sunt in stare de nimic. Nu mai sunt om, nu mai am puterea sa vorbesc. Ei trebuiau sa vina la inmormantarea mea, nu eu la ei, spune Traian Caia sfasiat de durere.

Imediat dupa ce au aflat teribila veste, rudele si prietenii au venit intr-un suflet acasa la Marius Caia.

De ce? De ce oare Dumnezeu a vrut asa? Acum doua saptamani i-am avut langa mine. Erau aici. Fericiti ca s-au gasit unul pe altul. Si mai fericit eram eu, mai spune Traian Caia.

Trecut de varsta de 60 de ani, Traian Caia are grave probleme cu inima. A aflat de la televizor ca unicul sau fiu a decis sa isi incheie socotelile cu viata.

In urma cu mai bine de 10 ani, Marius a terminat Liceul de Arte Stefan Luchian, specializarea contrabas.

Nu a fost un elev extraordinar de bun. Dar nu mi-a creat niciodata probleme. A iubit extrem de mult muzica si chiar era un copil talentat, spune foarte afectata de veste Mihaela Livadaru, director al Liceului de arte Stefan Luchian si fost dascal al lui Marius Caia.

La fel de socat de vestea unei morti atat de tragice a fost si directorul Filarmonicii de Stat Botosani, cu care Marius a colaborat in cateva randuri.

Marius Caia? Nu se poate asa ceva! Am colaborat in cateva randuri cu el si cu Carolina si voiam sa ii invit pentru un alt spectacol din primavara!, a spus Mircea Dan, directorul Filarmonicii de Stat Botosani.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
74

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1170

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
433

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...