Tatăl lui Gabriel Atodiresei: "Toţi îl jigneau şi-l făceau în toate felurile"

Tatăl lui Gabriel Atodiresei: "Toţi îl jigneau şi-l făceau în toate felurile"

 Tatal lui Gabriel Atodiresei  realitatea.net

Fratele lui Robert Gabriel Atodiresei, angajat al Poliţiei de Frontiera, susţine, pe de altă parte, că nu ştie ca ruda sa de sânge să fi avut probleme la serviciu, el fiind un om "calm şi bisericos".

Comandantul pazei de la ISU Botoşani a fost găsit mort în curtea detaşamentului de pompieri Dorohoi joi dimineaţă, în jurul orei 05.00. Sapte ore mai târziu, Robert Gabriel Atodiresei, subofiţerul de 25 de ani, a fost descoperit împuşcat într-o pădure de lângă Mănăstirea Gorovei.

Din punct de vedere al justiţiei, cazul este aproape rezolvat, însă rămân multe semne de întrebare în legătură cu mobilul acestui act criminal. Familia nu îşi explică gestul fiului.

"Câteodată mai spunea: tată, mă mai supăr cu colegii pe acolo, mai face mişto de mine. Pentru că el era blajin, era liniştit, cuminte şi profitând de ocazie că el era cuminte, toţi îl jigneau şi-l făceau în toate felurile şi probabil că asta a fost un impuls psihic pentru el", a declarat tatăl subofiţerului pentru Realitatea TV.

"Nu ştiu să fi avut divergenţe la serviciu. Era calm, bisericos. Nu-mi vine a crede", a adăugat fratele criminalului.

Anchetatorii trebuie să dezlege acum misterul celor două morţi şi să stabilească dacă Robert Gabriel Atodiresei l-a ucis pe comandantului pazei de la Unitatea de Pompieri Dorohoi, scrie Realitatea.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
95

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
300

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
642

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...