Tatal femeii cu gripa porcina si unul dintre copiii acesteia sunt infectati si ei cu virusul H1N1

Tatăl femeii diagnosticate deja cu gripă porcină şi unul dintre copiii acesteia sunt suspecţi, la rândul lor, de infectarea cu virusulul H1N1, potrivit rezultatelor primului set de analize, a precizat miercuri seara, pentru NewsIn, consilierul ministrului Sănătăţii, Geza Molnar.

"Este vorba despre copilul în vârstă de un an şi jumătate. Acesta şi bunicul său au fost duşi înapoi la Institutul , unde li se vor face noi teste în vederea confirmării infectării. Starea lor este bună în acest moment", a precizat Molnar.

Femeia de 30 de ani, cei doi copii şi tatăl acesteia fuseseră externaţi, miercuri după-amiază, de la "Matei Balş", şi urmau să fie sub supraveghere medicală la domiciliu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...