Tata si fiu, salvati de pompieri dintr-un beci dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon!

Tata si fiu, salvati de pompieri dintr-un beci dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon!
Pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani au fost solicitati, in aceasta seara, putin inainte de ora 19.00, sa intervina pentru scoaterea a doua persoane dintr-un beci, situat intr-o gospodarie de pe strada Carpati, din municipiul Dorohoi.

Spre locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi si doua echipaje medicale ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

Doi pompieri, echipati corespunzator, au coborat in beci si au scos cele doua persoane, care erau cazute una peste alta, chiar langa scara. Acestea, tata si fiu, erau inconstiente.

Barbatii au fost preluati de echipajele medicale ale SJA, care au inceput imediat sa le acorde primul ajutor.

Fiul, in varsta de 36 de ani, si-a revenit imediat.

Tatal, de 67 de ani, a iesit si el din starea de inconstienta, ulterior fiind transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru ingrijiri medicale de specialitate.

Cel mai probabil, cei doi s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat in timpul fermentatiei vinului.

ISU Botosani recomanda cetatenilor sa nu intre in spatiile in care fermenteaza vinul, in mod deosebit in cele inchise, fara a asigura o ventilatie corespunzatoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
120

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
344

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
269

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...