Târzioru despre cheltuielile de la Târgul Agro-Zoo: "An de an cheltuim bani pe tot felul de prostii"

  Relu Târzioru a criticat conducerea Consiliului Județean pentru faptul că a alocat sume consistente din bugetul județului pentru a organiza Târgul Agro-Zoo și spune că de la an la an banii pentru astfel de acțiuni sunt tot mai mulți.

 Primarul din Săveni a spus că în orașul pe care îl conduce evenimentele de acest gen le-a organizat mereu cu bani de la sponsori iar de ceva vreme a renunțat la ele, pentru că altele sunt prioritățile pentru cetățeni.

“A fost una dintre temele pe care eu am avut-o în contradicție cu conducerea partidului și am zis că nu mi se pare firesc să se cheltuie sume atât de importante din bani publici, mai cu seamă când nevoile sunt atât de mari, nu avem drumuri pietruite, nu avem microbuze pentru școli, nu avem spitale, dar an de an cheltuim bani pe fel de fel de prostii. Iese câte unul și spune că Primăria Botoșani își bate joc de bani publici, de 300 de milioane, 700, și ăștia dau cu miliardele. Probabil că cine are gura mai tare, ăla face valuri. Când oamenii nu au ce pune în farfurie, nu mi se pare corect", a afirmat Relu Târzioru.

Cheltuielile cu organizarea Târgului Agro-Zoo, ce a avut loc în weekend la Poligonul ACR , s-au ridicat la 150.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...

4 octombrie pe Știri Botoșani. Revoltă la Vorona, proces cu ușile închise la Tribunal, o botoșăneancă impresionează la Vocea României!

astăzi, 07:45

4 octombrie 2008 Voronenii au blocat trecerea masinilor de mare tonaj Voronenii au iesit astazi in strada, dupa cum au promis! Locuitorii Voronei au blocat trecerea masinilor de trafic greu, sc...

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer!

astăzi, 07:25

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer. – Nu pot să suflu, am astm. – Atunci hai să-ţi luăm sânge. – Nu pot, sunt hemofilic. – Atunci hai să umbl...