Târzioru demisionează din toate funcţiile de conducere din PNL: "Nu pot face o politica de stil mafiot sau sub presiune!"

Primarului oraşului Săveni, Relu Târzioru, a anunţat că va demisiona în cursul acestei săptămâni din toate funcţiile de conducere deţinute în cadrul organizaţiei judeţene a PNL Botoşani.

"După cum bine ştiti, pe parcursul anilor eu mi-am exprimat în diverse randuri nemulţumirea care venea in contradictoriu cu linia pe care o urma in ultima perioada PNL. Am muncit mult si mi-am expus punctele de vedere, si daca in democratie ar trebui sa functioneze o lege a majoritatii si minoritatea sa se supuna majoritatii, nu pot face o politica de stil mafiot sau sub presiune", a declarat Relu Tarzioru.

Acesta s-a aratat deranjat si de faptul ca presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, a mers la Bucuresti si si-a expus un punct de vedere personal si nu punctul de vedere al Biroului Politic Judetean.

"Nu mi se pare in regula ca un reprezentant al unui judet sa plece la Bucuresti si sa aiba un punct de vedere propriu fara a fi mandatat de Biroul Politic, fara sa aiba punctul de vedere al partidului", a completat Tarzioru.

Primarul orasului Saveni a spus ca in PNL sunt multe persoane nemultumite, dar nu a nominalizat niciuna pentru ca a spus ca nu are mandat din partea acestora sa vorbeasca.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...