Tarom introduce zboruri spre și dinspre Spania, de la sfârșitul lunii mai

Tarom introduce zboruri spre și dinspre Spania, de la sfârșitul lunii mai

Tarom a anunțat că începând cu data de 28 mai pune la dispoziția pasagerilor zboruri spre și dinspre Spania, operate în condiții speciale. Pasagerii vor fi acceptați la bordul aeronavelor doar dacă se încadrează în anumite categorii.

Iată zborurile introduse de Tarom:

28 MAI: București - Madrid - București, tarif 250 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

București - Barcelona - București, tarif 230 euro cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

31 MAI: București - Madrid - București, tarif 250 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

București - Barcelona - București, tarif 230 euro cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în următoarele categorii:

Dinspre Spania spre România vor fi acceptai doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J. Dinspre România spre Spania sunt necesare următoarele condiții:

- să fie cetățeni spanioli sau

- să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau

- să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi ("green lanes"), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale - C (2020 1897/23.03.2020).

 

Spune-ne opinia ta