Tariceanu, pe urmele "vulpii" lui Remus Pricopie - gafa comisa de candidatul la presedintie

Tariceanu, pe urmele "vulpii" lui Remus Pricopie - gafa comisa de candidatul la presedintie
Calin Popescu Tariceanu, candidat independent la alegerile prezidentiale din noiembrie, vorbind despre cartile citite in copilarie, a facut o gafa intr-o emisiune televizata.

Fostul premier a fost intrebat, la rubrica Test de sinceritate a emisiunii Kilometrul 0 de la Digi 24, ce carte l-a marcat cand era copil, Tariceanu spunand ca nu isi mai aminteste.

Prezentatoarea l-a intrebat atunci ce roman l-a marcat, raspunsul dat de fostul prim-ministru fiind "Meitrei" de Mircea Eliade.

"Meitrei (sic! - n.red.) al lui Mircea Eliade", a raspuns Calin Popescu Tariceanu, in direct, la intrebarea moderatoarei. Titlul si pronuntia corecte sunt "Maitreyi".

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a facut la randul sau o gafa in aceeasi emisiune. Demnitarul nu cunoaste legenda fondatorilor Romei, Romulus si Remus, intrucat a spus ca acestia au fost gasiti in padure de o vulpe, nu de celebra lupoaica, a carei statuie se gaseste si in centrul Bucurestiului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
233

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
201

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
39

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...