Tariceanu, implicat intr-un accident rutier

Tariceanu, implicat intr-un accident rutier
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a fost implicat intr-un accident rutier pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala, vineri seara.

Masina condusa de Calin Popescu Tariceanu a lovit un taxi, in zona Parcul Circului, din Capitala, arata Antena 3. Accidentul nu a fost soldat cu victime.

Martorii oculari spun ca Tariceanu a schimbat banda fara a se asigura si a lovit un taximetru, care circula regulamentar.

Autoturismul Porsche condus de Tariceanu are un far spar si alte avarii minore. Politistii au ajuns la fata locului si incearca sa stabileasca cauzele producerii accidentului.

Tariceanu a mai fost implicat intr-un accident de motocicleta, provocat chiar de el, in 2006. Fostul premier a pierdut controlul motocicletei si a intrat intr-o masina care circula regulamentar din sens opus. Fostul premier a suferit atunci o fractura la piciorul stang.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
428

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
144

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
415

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...