Targul Liceelor va avea loc la sfarsitul acestei saptamani!

Targul Liceelor va avea loc la sfarsitul acestei saptamani!
Targul Liceelor va avea loc in perioada 28-29 mai 2010, la Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" din Botosani, evenimentul fiind organizat de Inspectoratul Scolar Judetean, in parteneriat cu Primaria municipiului Botosani (care pune la dispozitie Sala Polivalenta), Asociatia Pro Botosani si Agentia de Publicitate Boardmedia, cu asistenta tehnica a Centrului de Resurse si Asistenta Educationala.

"Pentru Targul Liceelor 2010 am planificat mai multe activitati. Vineri, pe 28 mai, la ora 14.00 va fi deschiderea oficiala, apoi cu salonul de oferte educationale, ateliere de lucru si simpozionul Tineri pentru viitor. In aceeasi zi, la ora 18.00 va fi Gala Excelentei in Educatie, editia I, care a fost deschisa in cadrul Zilelor Invatamantului Botosanean, unde am premiat elevii care reprezinta elevii la olimpiadele nationale, iar acum vom organiza seara olimpicilor nationali pentru copiii premiati la toate olimpiadele de nivel national", a spus Ada Macovei, inspector general al ISJ Botosani.

Sambata, in cea de-a doua zi a Targului Liceelor, se va continua cu salonul de oferte educationale si activitati de promovare pe esplanada Salii Polivalente, unde vor participa toate liceele din municipiul Botosani.

EVENIMENTUL VA FI TRANSMIS LIVE PE INTERNET, DE www.live.botosani.ro!
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
51

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
76

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
31

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...