TARAMUL COPILARIEI, in direct pe LIVE BOTOSANI!

TARAMUL COPILARIEI, in direct pe LIVE BOTOSANI!
Copilarie in pasi de dans! Cu o zi inainte de marea sarbatoare a copiilor, un eveniment ofera micutilor prilejul de a-si implini visul: de a dansa pe o scena!

Competitia este transmisa in aceste momente in direct pe internet, de www.live.botosani.ro. Dupa concurs, veti putea urmari inregistrarea evenimentului accesand optiunea Transmisii inregistrate, in meniul paginii de internet Live Botosani.

Astazi, incepand cu ora 11.00, la Teatrul Mihai Eminescu Botoşani se desfasoara a III-a ediţie a Festivalului-concurs judeţean de dans Tărâmul copilăriei, eveniment cultural organizat de Şcoala Populară de Arte Botoşani, în colaborare cu Teatrul Mihai Eminescu Botoşani, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Asociaţia cultural-sportivă PRO DANCE Botoşani.

Festivalul se adresează tuturor elevilor din judeţul Botoşani înscrişi într-o formă de învăţământ de stat sau privat, vizând orice tip de dans, cu excepţia celor populare, şi având ca scop:

-stimularea tinerilor cu înclinaţii artistice
-lansarea şi promovarea lor în comunitatea locală şi în mass-media
-evidenţierea muncii şi talentului copiilor şi a cadrelor didactice ce-i îndrumă
-promovarea acestei arte a mişcării coregrafice de scenă
-contribuirea la ridicarea calităţii actului interpretativ şi a originalităţii exprimării prin dans

Concursul este organizat pe două secţiuni: amatori şi cu pregătire de specialitate, şi pe patru categorii de vârstă, ce corespund ciclurilor de învăţământ preşcolar, primar, gimnazial şi liceal.

Se vor acorda cupe (oferite de DSJ Botoşani), diplome şi premii speciale (în funcţie de contribuţia financiară a sponsorilor participanţi).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
342

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
137

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
400

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...