Tara lui Dorel: Un mester instalator de ocazie a facut sa curga apa la aragaz

Tara lui Dorel: Un mester instalator de ocazie a facut sa curga apa la aragaz
Locuitorii unui bloc din Vaslui s-au trezit, marti, ca primesc apa in loc de gaz. Un instalator a reusit sa lase 12 apartamente fara gaz metan, dupa ce a incurcat racordurile.

Barbatul trebuia sa faca reparatii la centrala termica a unui apartament. Potrivit Adevarul, asa-zisul mester a demontat toate racordurile de la centrala din apartament, montata cu ceva timp in urma de o firma specializata, iar dupa ce a decis sa o repuna in functiune a pus racordurile pe dos.

"A fost un soc pentru mine in momentul in care am vazut ca pe la ochiul de la aragaz curge apa. M-am speriat si am oprit masina de gatit. Cand au venit cei de la Gaz Est am aflat ce s-a intamplat. Nu este normal. Stam in frig acum si nici mancare nu avem la ce sa facem", a spus un locatar.

"Eu am vazut ca pe conducta de la gaz curge apa si imediat am sunat la dispecerat. Bucataria mea este plina de apa. Nu merge aragazul, nu merge centrala. Eu sunt bolnava si am nevoie de caldura, trebuie sa fac mancare. Nu stiu cum a putut vecinul asta sa faca asa ceva. Sa plateasca acuma. Eu nu stau cu parchetul umflat de la apa din cauza lui", a declarat o alta femeie care locuieste in bloc.

Angajatii societatii de distributie a gazelor naturale din Vaslui, SC Gaz Est SA, au nevoie de cel putin doua zile pentru a scoate apa din instalatii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
414

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
554

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
670

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...