Tanga la vedere? Treci la inchisoare!

Tanga la vedere? Treci la inchisoare!
Autoritatile americane au lansat o campanie menita sa descurajeze femeile care-si poarta lenjeria intima la vedere sau care dezvaluie ochiului prea multi centimetri de piele.

Astfel, americancele din Yakima, statul american Washington, risca o amenda de peste 1.200 de dolari sau chiar puscaria daca nu se supun legii si tin mortis sa-si poarte tanga la vedere, relateaza The Sun.

Aceeasi pedeapsa se aplica si in cazul rochiilor transparente. Initiativa a aparut in contextul in care, recent, s-au deschis in oras trei cafenele care isi atrag clientii prin chelneritele ale caror desuuri nu trebuie ghicite, ele putand fi admirate in toata splendoarea.

Criticii acestor cafenele vorbesc despre afaceri care-si vand marfa prin intermediul sexului, cafeaua fiind, de asemenea, rebotezata de aceastia si devenind "sexpresso".

Chiar daca principalele tinte ale acestei legi sunt chelneritele sexy, vor avea de suferit de pe urma deciziei si localnicele, care deja se arata extrem de intrigate, spunand ca primarul ar trebui sa aiba cu totul alte preocupari. Ele se asteapta ca aceasta sa impuna, intr-o zi, si o frizura obligatorie.

Daca pedeapsa pentru baretele care se vad sau centrimetrii de piele dezveliti este de 1.200 de dolari sau trei luni in spatele gratiilor, aceasta creste in cazul in care cel care priveste este un copil cu varsta de pana la 14 ani, ajungand pana la 4.850 de dolari. (Ziare.com)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
15

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
53

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
102

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...