Tanarul ranit grav in accidentul de la Hutani, operat din nou!

Tanarul ranit grav in accidentul de la Hutani, operat din nou!
Tanarul in varsta de 20 de ani, care a fost grav ranit la sfarsitul saptamanii trecute intr-un accident petrecut in apropierea podului de la Siret, a fost supus, joi, unei noi interventii chirurgicale care a durat cateva ore.

“S-a facut retusul de bont la piciorul amputat pe dreapta, a fost operata fractura deschisa de gamba stanga, fractura de bazin, iar in operatie s-a mai observat o fractura care pe radiografii nu aparea, de col femural drept si care a fost si ea operata. Este pe reanimare, dar operatia a decurs foarte bine si de acum urmeaza perioada de recuperare", a spus medicul Radu Malancea, seful sectiei de ortopedie-traumatologie din cadrul Spitalului Judetean “Mavromati".

Baiatul a suferit o prima operatie imediat dupa accident, cand i-a fost amputat piciorul drept. Procesul de recuperare va fi unul de lunca durata, iar pe viitor i s eva putea monta si o proteza la piciorul amputat.

Va reamintim ca masina in care se afla tanarul s-a rasturnat in afara partii carosabile, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului.

Parapetul de tabla de pe marginea drumului a patruns prin caroseria masinii si i-a strivit picioarele tanarului de 20 de ani, pasager pe scaunul din dreapta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
25

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
293

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...