Tânărul de 25 de ani mort într-un accident de muncă, condus pe ultimul drum (video)

Tânărul de 25 de ani mort într-un accident de muncă, condus pe ultimul drum (video)

Foarte mulţi prieteni și cunoscuți i-au adus omagii lui Gabriel,dar şi zeci de coroane care au fost aduse de prieteni şi rude tânărului, care murit în tragicul accident din Vaslui, fiind acoperit de un mal de pământ, scrie Glasul Nordului.

Tânărul muncea în Vaslui împreuna cu tatăl sau, la o lucrare care se desfășura în apropierea Penitenciarului din Vaslui. Ambii erau angajaţi ai unei firme din Târgu Mureş. Potrivit tatălui său, tânărul se băgase în şanţ pentru a scoate o scară. Nu a mai apucat să iasă, fiind acoperit de malul de pământ. Bărbatul a suferit un atac de panică în momentul în care şi-a văzut fiul înghiţit de pământ.

Sâmbătă, 6 martie, zeci de prieteni rude și apropiați i-au adus omagii tânărului Gheorghiţă Gabriel care avea toată viața înainte, nu era căsătorit.Slujba de înmormântare a fost oficiată de trei preoţi din comună Hudeşti ,Preot paroh Stoean David Dan Mlenauti ,Preotul paroh Gavriliu Sergiu Baranca și preot Paroh Adrian Spinosu din Alba.

Decesul tânărului a provocat o emoţie puternică în rândul comunităţii din sat. Era cunoscut ca un băiat foarte harnic, vesel şi plin de viaţă. În condiţiile în care mulţi dintre prietenii şi cunoscuţii acestuia nu au putut participa la slujba de înmormântare, aceştia şi-au exprimat gândurile pe Facebook.

Sute de mesaje de condoleanţe şi de încurajare pentru familia tânărului au fost transmise în ultimele trei zile. Dureare atât de mare încât și îngerii au început să plângă,lacrimile lor transformanu-se în fulgi cristalini de zăpada.

Gabriel s-a alăturat miilor de îngeri care ca și el au plecat mult prea devreme dintre noi. Acum mai putem face doar un singur lucru…să închidem ochii pentru o clipă, să ne rugăm împreună pentru odihna lui Gabriel Gheorghiţă să trimitem un gând bun și curat pentru un suflet pur și nevinovat.

Dumnezeu să te odihnească în pace înger , suflet drag, pur și nevinovat!

Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe de durere fără margini. Ne rugăm la Dumnezeu pentru întreaga familie şi pentru sufletul lui Gabriel Gheorghiţă Drescanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
290

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
497

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...