Tânărul de 25 de ani mort într-un accident de muncă, condus pe ultimul drum (video)

Tânărul de 25 de ani mort într-un accident de muncă, condus pe ultimul drum (video)

Foarte mulţi prieteni și cunoscuți i-au adus omagii lui Gabriel,dar şi zeci de coroane care au fost aduse de prieteni şi rude tânărului, care murit în tragicul accident din Vaslui, fiind acoperit de un mal de pământ, scrie Glasul Nordului.

Tânărul muncea în Vaslui împreuna cu tatăl sau, la o lucrare care se desfășura în apropierea Penitenciarului din Vaslui. Ambii erau angajaţi ai unei firme din Târgu Mureş. Potrivit tatălui său, tânărul se băgase în şanţ pentru a scoate o scară. Nu a mai apucat să iasă, fiind acoperit de malul de pământ. Bărbatul a suferit un atac de panică în momentul în care şi-a văzut fiul înghiţit de pământ.

Sâmbătă, 6 martie, zeci de prieteni rude și apropiați i-au adus omagii tânărului Gheorghiţă Gabriel care avea toată viața înainte, nu era căsătorit.Slujba de înmormântare a fost oficiată de trei preoţi din comună Hudeşti ,Preot paroh Stoean David Dan Mlenauti ,Preotul paroh Gavriliu Sergiu Baranca și preot Paroh Adrian Spinosu din Alba.

Decesul tânărului a provocat o emoţie puternică în rândul comunităţii din sat. Era cunoscut ca un băiat foarte harnic, vesel şi plin de viaţă. În condiţiile în care mulţi dintre prietenii şi cunoscuţii acestuia nu au putut participa la slujba de înmormântare, aceştia şi-au exprimat gândurile pe Facebook.

Sute de mesaje de condoleanţe şi de încurajare pentru familia tânărului au fost transmise în ultimele trei zile. Dureare atât de mare încât și îngerii au început să plângă,lacrimile lor transformanu-se în fulgi cristalini de zăpada.

Gabriel s-a alăturat miilor de îngeri care ca și el au plecat mult prea devreme dintre noi. Acum mai putem face doar un singur lucru…să închidem ochii pentru o clipă, să ne rugăm împreună pentru odihna lui Gabriel Gheorghiţă să trimitem un gând bun și curat pentru un suflet pur și nevinovat.

Dumnezeu să te odihnească în pace înger , suflet drag, pur și nevinovat!

Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe de durere fără margini. Ne rugăm la Dumnezeu pentru întreaga familie şi pentru sufletul lui Gabriel Gheorghiţă Drescanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) ICE IT Solutions angajează

astăzi, 13:44

Echipa ICE IT Solutions este o echipa dinamică și în plină dezvoltare și are nevoie de oameni capabili, așa cum sperăm să fii și tu!Ice Computers are o experință de peste 20 ani &i...

Bărbat găsit mort la stâna unde lucra

astăzi, 08:12
592

Un bărbat de 68 de ani a fost găsit fără suflare la o stână din judeţ. Acesta lucra ca cioban la o stână din comuna Hilişeu Horia.Descoperirea a fost făcută de unul din cole...

VERSURI DIN STRADĂ: Zbor de o zi. De Silvia Mihăilescu

Marţi, 11 Mai 2021
179

La fel ca în fiecare seară, atât timp cât ajung pe adresa de mail a redacției noastre, vom încerca să publicăm câte o poezie.  Vă dorim lectură plăcută.*...