Tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Cucorăni, plâns de zeci de prieteni-FOTO

Tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Cucorăni, plâns de zeci de prieteni-FOTO


Facebook Cosmin Balahura

Moartea fulgerătoare, în prima zi de Crăciun, a lui Cosmin Balahura, în vârstă de 26 de ani, din Păltiniș, i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. De când au aflat cumplita veste, prietenii au lăsat zeci de mesaje pe contul tânărului, de pe o rețea de socializare.

Gândurile celor care l-au cunoscut pe Cosmin se îndreaptă și către iubita sa, Ema, rănită grav în accident. De altfel, pe rețeaua de socializare apar mai multe fotografii cu cei doi îndrăgostiți, considerați de amici un cuplu reușit. 

Ca o ironie a sorții, cu doar două zile de cumplitul accident, iubita lui Cosmin a postat pe rețeaua de socializare o fotografie cu mesajul: “Am să te iubesc până la sfârșitul lumii".

FOTO Facebook: Cosmin Balahura


“Dumnezeu sa te ierte Cosmin Balahura, prietene drag. Ai plecat mult prea devreme dintre noi, lăsând în urma ta multa durere si suferinta. Dumnezeu sa te ierte si sa le dea putere de a trece peste aceasta durere celor rămasi.... Fara cuvinte....
“Inimile noastre sunt pline de lacrimi și durere! Odihnește-te în pace alături de unchiul nostru Viorel Balahura! Veți rămâne mereu în sufletele noastre!"

“Dumnezeu sa te ierte Cosmin...nu imi vine sa cred inca, parca mai ieri eram niste copii si umblam peste tot, parca mai ieri eram la liceu si veneam toti acasa, o mare tragedie, vei ramane vesnic in inimile noastre, a tuturor prietenilor...doresc familiei multa putere pentru a trece peste acest necaz, de asemeni si Emmei...persoana pe care ai iubit-o cel mai mult"

“Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietene!! Vei ramane mereu in sufletele noastre acea persoana care mereu te facea sa zambesti indiferent cat de suparat erai!! Am impartit si bune si rele impreuna. Nu te vom uita niciodata!"

“Tristetea se asterne apasator peste un sentiment de neputinta. Momentul tragediei pare o gluma proasta a sortii, un vis urat, un vis din care doresti sa te trezesti. Dimineata soarele rasare si crezi ca totul a fost doar un vis insa constati rapid ca te confrunti cu aceasi nemiloasa si crunta veste. Cosmin Balahura ai fost un exemplu de luptator cu viata, cu dragostea si daruirea ta pentru oameni in acelasi timp. Dumnezeu sa te rasplateasca din plin acolo unde tu ai plecat. Cei care raman rudelor, prietenilor tai sa le dea Domnul mangaiere si putere. O lacrima, din suflet, tacere si un mare of… Sincere condoleante. Ramas bun, drag prieten de o viata!  Nu prea sunt multe de spus. Sau orice si oricum s-ar spune, vidul ramane acelasi. Mi-ai fost prieten bun, printre cei mai buni prieteni. A fost un om de onoare. Poate cel mai onorabil om pe care l-am cunoscut. Un cavaler in sensul puternic al lucrului, demn, incapatanat, curajos si echitabil cu toata lumea. Pe promisiunea lui te puteai baza. Intotdeauna. A murit tragic intr-un acident. Viata m-a invatat doua lectii despre iubire in ultimul an! Ramas bun, prietene drag! Mi-ai fost prieten cu tot sufletul o viata intreaga, a ta si ai sa mergi cu mine in suflet pentru tot restul vietii mele. A fost o onoare si o bucurie ca ai fost in viata mea atat de mult timp", sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook.

În accidentul în care Cosmin și-a pierdut viața a murit și tatăl acestuia, Viorel Balahura, în vârstă de 59 de ani, casier la Primăria Păltiniș. Și pe contul acestuia de Facebook, prietenii și colegii au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe. În accident a mai fost rănită și Gabriela Balahura, în vârstă de 50 de ani. Cele două femei au fost transportate, vineri, la o clinică din Iași.

FOTO Facebook: Viorel Balahura


Teribilul accident a avut loc, vineri la prânz, pe drumul național Botoșani-Dorohoi. Viorel Balahura se afla la volanul unei Dacii 1310 și se deplasa dinspre Dorohoi către Botoșani, în mașină cu acesta fiind soția și fiul, cu iubita. După Popasul Cucorăni, Dacia s-a ciocnit violent cu un VW Touareg, care circula din sens opus. În urma impactului, Viorel Balahura a murit pe loc, iar fiul său câteva zeci de minute mai târziu, la spital. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul și cine este vinovat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: O cinstim astăzi pe Sfânta Lidia

astăzi, 06:55
4

Sfântă Lidia din Filipi este cinstită pe 20 mai. Este cunoscută drept prima creștină din Europa. Din Faptele Apostolilor (capitolul al 16-lea) aflăm că, după ce Pavel predică mai multor...

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
741

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
105

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...