Tânărul care și-a pierdut mâna în accidentul teribil de la Leorda are nevoie de sânge!

Tânărul care și-a pierdut mâna în accidentul teribil de la Leorda are nevoie de sânge!

Familia tânărului care și-a pierdut mâna în accidentul teribil de la din Leorda ​ a anunțat că acesta are nevoie de sânge.

Familia a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a găsi eventuali donatori, grupa 01 pozitiv.

Soția acestuia, Laura Haleschi, ne-a spus să Spitalul Județean Botoșani i-a acordat tot ajutorul necesar, dar după intervenția chirurgicală, tânărul are nevoie urgentă de sânge.  

“Este un caz umanitar și vă cer ajutorul. Chiar dacă e nevoie de grupa 01 pozitiv, spitalul a spus că acceptă orice tip de grupă de sânge. Deci oricine poate veni să doneze sânge pentru Catalin Haleschi”, ne-a spus Laura Halesci.

Bărbatul din Leorda a rămas fără o mână, după ce şi-a prins-o la tocătoare. Medicii nu au mai putut face decât să îi opereze bontul rămas, osul fiind pur şi simplu fărâmiţat de utilaj.

Accidentul cumplit a avut loc în localitatea Dolina, comuna Leorda, săptămâna trecută. Un bărbat de 43 de ani, din localitate, prepara nutreț pentru animale la un utilaj de tocat de mari dimensiuni. La un moment dat, însă, din neatenție, acesta și-a prins mâna stângă în părțile mobile ale tocătoarei, care pur și simplu i-a sfârtecat brațul aproape în întregime.Norocul bărbatului a fost că un copil a deconectat de la alimentarea electrică tocătoarea, astfel că acesta nu a fost tras cu totul în interiorul malaxorului care l-ar fi ucis pe loc.

Oamenii au apelat serviciul 112, la fața locului ajungând în scurt timp echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a transportat la Urgențe.

Ulterior, bărbatul a fost internat pe Secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean, urmând ca medicii să îi opereze partea de os rămasă pentru a se încerca montarea unei proteze.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
42

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
12

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
965

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...